A Zanza TV az egyik legismertebb magyar online oktató platform. Rengeteg diák, amikor sikeresen fel szeretne készülni az érettségi vizsgára, vagy a következő matematika dolgozatára, akkor olyan online tananyagokat, tanfolyamokat keres, melyek valóban megbízhatóak, és valóban kiváló minőséget képviselnek.

Tovább olvasom
Az nkp.hu és a Profifelkészítő.NET összehasonlítása

Teljesen jogosan merül fel a kérdés, hogy mégis honnan érdemes tanulni, ha valaki sikeresen szeretne felkészülni? Mik a legjobb források az interneten, és mégis hol lelhetők fel? Hiszen, ha rossz helyről tanulunk vagy készülünk, akkor annak katasztrofális következményei lehetnek. Mik a legsikeresebb készülési technikák és módszerek?

Tovább olvasom
Az oktatas.hu és a Profifelkészítő.NET összehasonlítása

Az oktatas.hu az Oktatási Hivatal hivatalos weboldala. Rengeteg diák, amikor fel szeretne készülni az érettségi vizsgára, erről a weboldalról készül – hiszen itt találhatók meg az érettségi vizsga feladatsorok és a megfelelő javítási útmutatók. Azonban sokszor gondolhatnánk, hogy ez önmagában véve kevés.

Tovább olvasom
Egy igazi „matek oázis” azoknak, akik tanulni szeretnének!

Az oázis nem más, mint a sivatag közepén található apró tavacska, ami akár életet is menthet – itt tudnak a szomjas vándorok megpihenni, és töltekezni. Nos, a mi tanulófelületünk pontosan ilyennek számít azon diákok és tanulók számára, akik az „unalmas” középiskolai matematika tananyagban nem lelték örömüket. Egy igazi „matek oázist” hoztunk létre, ami arra való, hogy 1.-12 osztályos tanulók felkészülhessenek a követkető dolgozatukra, vagy akár az érettségi vizsgájukra.

Tovább olvasom